Tietojen suojaaminen suojatun yhteyden katketessa

Kun kytket VPN: n päälle, tietosi ovat luotettavasti suojattuja Internetissä surffailun aikana. Mikäli VPN-yhteys katkeaa, ei tietojasi enää suojata ja ne voivat altistua tietovarkauksille. Esimerkiksi ostoskeskuksessa kävellessäsi vaihtaa puhelimesi Wi-Fi-verkosta toiseen. Kaspersky VPNilta menee muutama sekunti uuden yhteyden suojaamiseen joka kerta verkkoa vaihdettaessa.

Käytä Hätäpysäytintä varmistaaksesi, että tietosi pysyvät jatkuvasti suojattuina. Hätäpysäytin katkaisee tiedonsiirron kun VPN-yhteyttä muodostetaan uudelleen. Verkkoyhteys on käytettävissä heti kun VPN-yhteys on muodostettu uudelleen.

Hätäpysäytin on oletuksena pois päältä, eikä Kaspersky VPN estä Internetin käyttöä mikäli VPN-yhteys katkeaa.

Hätäpysäytin suojaa tietojasi estämällä kaiken tiedonsiirron, kunnes VPN-yhteys on jälleen toiminnassa.

Voit käyttää Hätäpysäytintä ottamalla VPN-yhteyden uudelleenmuodostuksen käyttöön.

Hätäpysäyttimen kytkeminen päälle:

1. Avaa VPN.
  2. Aseta Asetukset osiossa Hätäpysäytin päälle.
  3. Sovellus voi pyytää sinua ottamaan VPN-yhteyden uudelleenmuodostuksen käyttöön ja myöntämään vaaditut käyttöoikeudet. Seuraa sovellusliittymän ohjeita.

Sovellus estää verkkoyhteyden käytön mikäli VPN-yhteys katkeaa. Pääset käyttämään verkkoyhteyttä, kun VPN-yhteys toimii jälleen.